Orsak till dålig uppdatering

Jag är på praktik hos Janna Sunnanväder och allting ät bra. Jag bor i i en lägenhet där det inte finns något internet, det är är anledningen till den dåliga uppdateringen.

Fleur de Valée och jag


Resultat från tävlingen :)

Jag och Fiffi debuterade i 1.10 reg. idag och det gick väl sådär. Vi var alldeles för tidiga och när jag värmde upp henne första gången var hon verkligen jätte fin! Problemet var bara att sen fick vi vänta en timma till och hon blev trött. Så sen var både hon och jag ofukuserade och hon blev "tom" innan hinderna. Så väl inne på banan så blev det av och på hela tiden och vi hittade inte dirket ryttmen och kom fel på flera distanser vilket ledde till de 3 nedslag vi fick... Dock var detta mitt fel då jag inte gjorde något för att hjälpa henne, blev as förbannad på mig själv. Men jag får väl skylla på att jag inte är så rutinerad heller.

Aja det är bara att ta nya tag och träna vidare. Det känns skönt att åka på "träningsläger" nu!
Film från tävlingen kommer så småning om.


Förlåt för idag vännen, älskar dig för att du alltid ställer upp fast jag är dålig <3

Hörs imon//

Nej, nu har jag bestämt mig...

... att jag inte kommer att rida på det lite skarpare bettet imon utan rida på det vanliga nova-bettet. Anledningen är att det blev lite för skarpt tycker jag och så vill jag inte ändra dagen innan tävling, skulle vara mer optimalt att hoppa på det en gång innan. Jag får nog ta en deep-talk med Janna och se vad hon tycker. Så imon blir det upp tidigt och tävling, me like!

Skriver mer imon när jag ridit.


Detta får det bli imon :)

puss//

Packning AB

Är i full rulle med packningen inför praktiken (www.vasahillsporthorses.se) och ett underbart och efterlängtat sommarlov!
Men jag måste sticka till stallet nu, imon är det tävling och detbut i 1.10 reg :) Looking forward. Planerar faktist att prova ett nytt bett idag, brukar rida på ett helt vanligt nova-bett. Men i och med att hon va så stark i tisdags så ska jag testa ett tre-delat med lite hävstång. vi får se..
Mamma är på väg ner och ska bara in om värkstaden och hämta min transport som har varit på service.

Men, men laddar upp lite bilder på min nu förnärvarande lilla packning (kom ihåg då att alla fiffis grejer ska med) haha!!


Lite kläder, mkt kvar :P

Lite skor oxå...

Allt en tjej behöver ;)

Puss puss//

Tävling :)
Fint va?? :D

Mini mini planering:

Torsdag: Longering i Pessoan
Fredag: Trimma ute på gräset
Lördag: Tävling och debut i 1.10(!)
Söndag: Fiffi och jag flyttar till Janna Sunnanväder på praktikÄntligen är den nya headren klar!! :D

Det känns faktist bra att säga att jag och Karin satt uppe hela natten och ficxade med den och nu är den klar!! Trodde jag aldrig...
För er som undrar vad jag ska ha en blogg till kan jag säga att denna blogg kommer framför allt handla om hästar (A), allt ifrån utrustning, ridövningar, tips och träning, till att följa med mig i min vadag som innehåller mkt om min egen lilla karriär. Alltså är detta en helt vanlig hästblogg, eller? :P haha

Så nu när den är i stort sätt klar så ska bloggandet bli mer seriöst än innan och det ser jag fram emot! :D


Det är 25 grader ut och strålande sol, kan  bara säga att jag älskar det!!Kiss and love// RSS 2.0