Flyingedagen:

10:00- Träning för Bo Jenå

Jag och Linn var redan i skolan vid 09:00 för att vi ville se på de andra när de red. Vi har blivit indelade i 3 grupper och det sägs att de är indelade efter vår utbildnings nivå. Nere på tavlan i gymnasiestallet så stod alla våra namn och vilken häst vi skulle rida. Jag fick Blues! :D Yes!!
Blues var lite springig i början med genom att ge henne två snabba tryck med skänklen och ge ett jämt stöd i handen så var hon lätt att få ihop.

Vi tränade mkt på att öka och minska voltern över gångar och serpentin bågar. Blues var riktigt trevlig och jag  är jätte nöjd med henne. Efter träningen så samlades vi alla på volt och Bosse gick igenom varje ekipage försig. Till mig sa ahn att jag läste av Blues mycket bra, men jag skulle tänka på att titta upp mer och hålla intill armbågarna. Värt att nämna är att jag hade mina nya stövlar på mig och det känndes kan jag säga!!!
Idag var det ju första gången vi red för han, så han kollade nog mest vad vi kunde och sånt.

12:45- Teori om hoven och hovslaning

I detta änet har vi Bo Milton och han är en av Sveriges främsta hovslagare och har flera SM-Guld i hovslageri och han har 40 års erfarenhet. Detta var första lektionen vi hade i detta ämnet och det var skitkul! Vi gick igenom lite grunder som typ hur olika felskoningar påverkar hästen och sånt. Ser verkligen fram emot nästa gång :D


Fina Flyinge <3

Puss puss hörs senar, ska i väg och spela brännboll nu! PS. Har oxå målat naglarna röd, man måste ju vara fin fast att man är hästtjej :). DS
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0